Mindent a lovak sántaságáról

shutterstock 105661328A lovak sántaságának problémaköre a lógyógyászat  egyik legnehezebb, de egyben a legizgalmasabb területe. Ez a honlap azért készült, hogy a lovasok megérthessék ennek a tudományterületnek a logikáját, lehetőségeit. Lehet, hogy helyenként túl részletes, próbáltam közérthetően magyarázni. Szeretném bemutatni a ló ortopédia tudományos és professzionális megközelítését. 

Mindig igyekeztem úgy alakítani a praxisomat, hogy a sántaságvizsgálat legyen a középpontban. Erre próbálom leginkább fejleszteni a műszerezettséget, ezzel kapcsolatos továbbképzéseket látogatom leginkább, előadóként is ortopédiai témával szoktam szerepelni. Saját kutatásokat végeztünk és végzünk PRP és őssejt kezelésekkel kapcsolatban, melyeket jelenleg elsősorban végtagbetegségeknél használunk. A misztikus, de sokszor kiváló hatású akupunktúrát is főleg az ortopédiában, elsősorban ínsérülések kezelésénél alkalmazom.

Az elmúlt 10-15 évben óriási fejlődésen ment keresztül a ló ortopédia Magyarországon. Nagy öröm, hogy részese lehetek ennek a folyamatnak!